Alex Suay

Alex Suay


Notice: Undefined property: JObject::$description in /web/htdocs/www.ampaturodeguiera.org/home/components/com_k2/templates/default/user.php on line 59

 

Hola!!!!

 

Ja tenim aquí Sant Jordi i com ja us varem dir l’altre dia, hi ha vàries activitats proposades.

 

Per tal de dur-les a terme, es imprescindible EL TÚ NECESSARI!!,  així que si us sembla, us fem cinc cèntims del que necessitem i vosaltres mateixos us apunteu a l’activitat que desitgeu.

 

VENDA DE ROSES: 2 persones per cada franja horària de venda, que seran a les entrades i sortides de l’escola (de 8 a 9’15, de 12’15 a 12’45, de 14’45 a 15’15 i de 16’15 a 16’45) així doncs tenim que necessitem o bé 8 persones o bé dues que puguin a totes les hores.

 

INTERCANVI DE LLIBRES: 6 persones de 9 a 12’30 per muntar i desmuntar la paradeta i recollir i tornar els llibres a les classes.

 

Vinga! activa EL TÚ NECESSARI i apunta’t a una de les les activitats i hores proposades!!!!

 

Per tal de fer-ho, heu d’enviar un mail a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. abans de dissabte ( respondrem via mail però si pot ser poseu-hi un telèfon de contacte).

 

Un cop rebem tots els mails, ordenarem per ordre d’arribada els voluntaris  i us notificarem si sou dels primers o si be ja tenim coberta la franja horària proposada. Vinga, contesteu ràpid i no us quedeu amb les ganes!!!!

 

FELIÇ DIADA DE SANT JORDI!!!!!!

 

Recordeu que tota aquesta informació la trobareu al nostre web www.ampaturodeguiera.org

 

 

Bon dia,

 

Dijous hi ha vaga, i l'escola, romandrà oberta amb els serveis mínims decretats.

 

 

 

D'altra banda, alguns monitors d'extraescolars, no secundaran la mateixa.

 

 

 

Per això, i tenint en compte la poca assistència que es preveu, s'oferirà canguratge (de matí de 8 a 9 i de tarda de 16'30 a 17'30) amb normalitat.

 

 

 

Els nens que estiguin a l'escola durant el dia i tinguin extraescolars, sense cap cost afegit, podran gaudir d'un "CANGURATGE ESPECIAL" durant les hores que habitualment farien extraescolars.

 

 

 

Aquest servei s'ofereix única i exclusivament per atendre les necessitats de les famílies i en cap cas per posicionar-nos a favor o en contra de la vaga.

 AMPA TURO DE GUIERA

 

El Frare de l’Escala

Una vegada hi havia un frare llec que era l’encarregat de fer la neteja del convent, però era tan baix que no podia arribar enlloc: no podia treure la pols dels prestatges ni les teranyines que es formaven als racons del sostre. Li hauria calgut una bona escala però la comunitat era tan pobre que no tenia prou diners per a comprar-ne cap.

Un dia, en una vila que hi havia prop del convent, es va celebrar una fira d’escales. Hi van concórrer tots els mercaders d’escales del país: en duien de totes menes, mides i colors.

El fraret de la neteja, que ho va saber, hi va fer cap tot seguit, encara que sense ni cinc a la butxaca, perquè d’on no n’hi ha no en raja.

Un cop hi va ser es va aturar davant d’una parada i va demanar al marxant si per favor li volia regalar una escaleta, encara que fos la més xicarrona de totes. El firaire, que era un bon home, li va regalar l’escaleta més petita que duia, una que només tenia tres graons. El fraret li va donar les gràcies i se la va endur fins a una altra parada, on va demanar si li podien canviar aquella escaleta per una altra que tingués un graó més.

Aquell firaire també se’n va compadir i li va canviar l’escala.

I així va repetir l’operació una colla de vagades fins que va poder tornar al convent amb l’escala més alta de la fira.

I d’ençà d’aquell dia, tot i que el frare de la neteja era petitó com un tap de bassa, enfilant-se a l’escala va poder abastar tots els racons més alts, i aquell convent era sempre net i lluent com una patena.

Rondalla popular catalana

 

 

Què us sembla? Segur que alguns la recordeu de la vostra infantesa. A mi particularment, em porta molts bons records.

Doncs be. L’altre dia, arrel de varies converses amb alguns de vosaltres, em va venir a la ment, i vaig pensar, que amb l’ajuda de tots nosaltres, la nostra escola, podria quedar tant lluent com el convent del fraret.

Voleu ser un graó de l’escala? Voleu que els vostres fills expliquin que gràcies a vosaltres, l’escola està més guapa?  A mi em consta que molts de vosaltres teniu ganes de ser graons.

Així doncs, ja podeu començar a voltar per l’escola, observar el vostre entorn, mirar si amb una mica de feina voluntària o bé amb alguna donació, el que esteu veient, pot millorar., i no dubteu en fer-nos arribar la vostra proposta al mail de l’AMPA ( Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. ) .

Nosaltres, ens comprometem a valorar les propostes, i en cas que les veiem viables, no dubtarem en posar-nos en marxa i donar vida al vostre projecte. No ho oblidis! Dona llum a EL TÚ NECESSARI!!!!!!!

 VINGA!!!!!!! QUE ENS ELS TREUEN DE LES MANS!!!!!!!

JA ESTAN A LA VENDA ELS DVD'S DE NADAL+CARNAVAL!

I COM ESTEM EN CRISIS, SOLS VALEN 3€!!!!!!!!!

VINGA, QUE S'ACABEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Bona tarda,

 

Us informem que a partir d’avui, la recollida dels nens i nenes de les extraescolars, es farà per la porta de la Plaça de la Salut i no per la de l’AMPA. La distancia d’una a l’altre no es de mes de 15m però la seguretat que ofereix la antiga, posa en perill la seguretat tant de pares com de nens.

 

Hem arribat a aquesta decisió, per varis motius (queixes veïnals, actitud irresponsable d’algunes famílies, velocitat inadequada d’alguns cotxes, ets) i considerem, juntament amb Guàrdia Urbana, que de moment, aquesta es la mesura urgent que hem de prendre.

 

Tanmateix, s’han previst una sèrie d’actuacions a la via que permetran blindar més encara la seguretat de la zona (senyalització de zona escolar, pintada de passos de vianants, construcció  d’una illeta a la porta de la plaça de la Salut i comunicar-la amb els passos de vianants, etc.).

 

Esperant que aquests canvis, siguin acceptats per tots vosaltres tenint en compte el perill que corríem i la conseqüent responsabilitat que implicava, aprofitem l’ avinentesa per convidar-vos a que ens notifiqueu qualsevol millora que cregueu que pugui beneficiar a la nostra comunitat educativa.

 

AMPA TURÒ DE GUIERA

 

Bona nit!!!!!

 

El passat dia 1, just desprès d’enviar el missatge on comunicàvem la decisió d’ajuntar els DVD de Nadal i Carnestoltes, per raons que encara a data d’avui desconeixem, ell lloc web on fèiem el hosting de la pàgina web de l’AMPA, va petar(si em permeteu l’expressió).

Aquest fet va provocar que tota, tota, tota la feina feta pels membres de la comissió de comunicació, desaparegués i no tinguéssim opció de recuperar-la.

Hem de reconèixer que la noticia ens va caure com una gerra d’aigua freda però fent una mini reunió de crisis,i tenint en compte que més de la meitat de les famílies de l’escola creuen en aquest projecte, varem començar a fer  gestions immediatament i………..AQUI HI SOM ALTRE COP!

Han sigut moltes hores de feina i de discussió via mail amb els proveïdors de la plana web però gràcies al suport que portaveu mostrant a aquest projecte, arranquem altre cop avui.

El disseny de la web, no està com voldríem però hem centrat els nostres esforços en donar d’alta la web i els usuaris per poder notificar.

Per finalitzar, només donar-vos les gràcies per la vostra comprensió i alhora recordar-vos que heu d’entrar altre cop a la pàgina www.ampaturodeguiera.org, i donar-vos d’alta amb el vostre usuari i contrasenya.

Gràcies i perdoneu les molèsties!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

AMPA TURO DE GUIERA

Bon dia!!!!

A partir d’aquesta setmana, considerem, per silenci administratiu, a les famílies que no han respost(ni positiva ni negativament) al projecte de comunicació, com famílies que no volen acollir-se al mateix.

 

Un cop escrutinades, a continuació, us oferim les dades de participació:

 

P3 A       53’85%                 P3  B      57’70%                                 PARTICIPACIÓ AL CICLE INFANTIL

P4 A       57’70%                 P4  B      65’38%                                                54’55%

P5  A      52%                       P5  B      40%

 

1R  A      53’85%                 1R  B      44%                                       PARTICIPACIÓ AL CICLE INICIAL

2N  A     42’31%                 2N  B     60%                                                      50%

 

3R  A      32%                       3R  B      38’46%                                 PARTICIPACIÓ AL CICLE MITJÀ

4T  A      62’5%                   4T  B      45’83%                                                44’44%

 

  A      44%                         B      62’5%                                   PARTICIPACIÓ AL CICLE SUPERIOR

  A      64%                         B      44%                                                      53’54%

 

Així doncs, tenim que s’acull al projecte un 51’1 % d’alumnes de l’escola. Es per això, tenint en compte l’ importància d’un projecte com aquest per una escola com la nostra, una ESCOLA VERDA, que us volem agrair la vostra col·laboració.

 

 

ESCOLA TURÓ DE GUIERA                                          AMPA TURÓ DE GUIERA

HOLA!!!

 

Ja tenim el vídeo de Nadal i hem pensat, des de l’AMPA, que, per tal de reduir costos, hauríem d’ajuntar-lo amb el de carnestoltes.

Així doncs, esperarem a gravar l’activitat del Carnestoltes d’enguany que es celebrarà el proper 17 de febrer i calculem que la primera setmana de març ja tindrem els DVD disponibles al local de l’AMPA.

 El cost del mateix està per concretar però oscil·larà entre els 2 i els 3 €.

Per cert, voleu una primícia?????? Ja sabem el tema del Carnestoltes d’aquest any, L’ALQUÍMIA així que ja podeu anar pensant la vostra disfressa!!!

 

AMPA TURO DE GUIERA

PROJECTE DE COMUNICACIO ESCOLA TURO DE GUIERA

Com ja sabeu, la nostra escola, està compromesa amb l’ecologia mitjançant el projecte ESCOLA VERDA.

Es per això, que volem donar un pas mes en aquesta línia i per fer-ho es molt important la vostra ajuda.

El projecte que volem dur a terme, l’hem batejat amb el nom de PROJECTE DE COMUNICACIO, i a més de la seva part ecològica, hem volgut reforçar l’ús de les noves tecnologies per part dels PARES, l’ESCOLA I l’AMPA.

Creiem que comença a no tenir lògica que, en els temps que corren, des de l’escola, s’intenta fomentar l’ús dels ordinadors; al mon laboral, es molt important l’ús d’aplicacions informàtiques; i nosaltres utilitzem com a mitjà de comunicació paperets o circulars.

El projecte es molt senzill i sols heu de decidir si voleu afegir-vos o no tornant aquest paper degudament complementat a l’escola abans del 22 de desembre.

Si us afegiu, esteu demanant que no voleu rebre mes circulars en format paper i que a partir d’ara ho voleu fer en format electrònic.

Si teniu cap dubte dels beneficis o perjudicis que us pot suposar, podeu consultar-nos als membres de l’AMPA o bé als delegats de la vostra classe i us els aclarirem de molt bon grat.

ARA HA ARRIBAT EL MOMENT!!!!! Quan tornem de les vacances nadalenques, el posarem en marxa i volem que no hi hagi marxa enrere així que es molt important que ens hi acollim un gran nombre de famílies.

.......................................................................................................................................................

 

LA FAMILIA................................................................................................................................... AMB ALUMNE/S AL/S CURS/OS..............................................................................................

            NO VOL ACOLLIR-SE DE MOMENT AL PROJECTE DE COMUNICACIÓ. 

            VOL ACOLLIR-SE AL PROJECTE DE COMUNICACIO I VOL REBRE LES NOTIFICACIONS A PARTIR D’ARA AL COMPTE DE CORREU....................................................................................

 

ESCOLA TURO DE GUIERA

AMPA TURO DE GUIERA                                             CEIP TURO DE GUIERA

 

 

InicioAnterior12345SiguienteFinal
Página 5 de 5