Familia Gallo Rhodius

Familia Gallo Rhodius


Notice: Undefined property: JObject::$description in /web/htdocs/www.ampaturodeguiera.org/home/components/com_k2/templates/default/user.php on line 59

Benvolgudes famílies,

 

Us adjuntem el menú del mes de desembre i també les opcions dels sopars.

 

 

 

Cordialment

La Comissió Formiga Treballadora us convida a...

 

OBSERVA,, PENSA I APUNTA!!!

 

OBSERVA l’escola: t’agrada? Hi ha alguna cosa que caldria arreglar, quelcom que poguéssim incorporar...?

PENSA que hi podem fer: està a les nostres mans? Què podem fer? Què proposes?

APUNTA-HO i fes-no-ho arribar a: dona-ho a la mestra, a les delegades, envia-ho al mail de l’Ampa, deixa la teva proposta al despatx de l’Ampa...

 

Estem preparant la Matinal* de treball d’aquest curs que farem a la primavera, i ens agradaria que en ajudéssiu a preparar-la amb les vostres propostes i idees.

ENS AJUDEU?? Teniu temps fins el 22 de desembre. GRÀCIES

 

COMISSIÓ FORMIGA TREBALLADORA                                                 AMPA TURÓ DE GUIERA

 

*Matinal: des de fa 3 anys, un cop a l’any famílies i mestres ens trobem un dissabte al matí a l’escola per a arreglar, mantenir i fer més bonica i habitable la nostra escola.

(pintar algun mur, posar una xarxa al sorral de P3, pintar les ratlles de la pista, decorar els vestuaris, fer arranjaments a l’hort...) aquestes són algunes de les accions que hem fet a les darreres matinals.

 

 

 

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Bona tarda,

l'AMPA Turó de Guiera us convoca a tots els socis i sòcies a la darrera junta de l'any, que pertany al mes de desembre però s'ha avançat perquè la propera setmana és pont.

Us adjuntem la darrera acta de mes de novembre i l'acta de l'Assamblea anual de socis.

 

CONVOCATÒRIA JUNTA DIMARTS 29 DE NOVEMBRE DE 2016 A LES 17H. LOCAL DE L'AMPA

ORDRE DEL DIA:

1. Carnestoltes

2. Menjador: conveni i visita

3. Representant de l'AMPA al Consell Escolar

4. Casal de Nadal

5. Formiga

6. Estat instal·lacions de l'escola

7. Inauguració del facebook, continguts, fluxes i difusió

8. Altres

 

Salutacions,

 

Junta AMPA Turó de Guiera

 

 

Al final de l'article es podran descarregar l'ordre de la propera reunió i l'acta de la reunió anterior

Benvolgudes famílies,

 

       Us convoquem a participar en la propera junta de demà  dimarts 8 de Novembre a les 21.00 h al local de l´AMPA amb el següent ordre del dia:

 

1               Valoració assemblea general ordinaria. Renovació dels càrrecs de la junta

2               Dvds Nadal 2015

3               Carnestoltes

4               Valoració castanyada. Assegurança

5               Tresoreria

6               Casal de Nadal

7              Eleccions al Consell Escolar

8              Altres

 

 

      Us hi esperem!!

      Salutacions,

 

      AMPA Turó de Guiera

l'AFI gestiona els següents serveis i recursos que oferim a totes les famílies tant si paguen la quota com si no ja que creiem senzillament que aquesta tasca ajuda a fer una escola millor per a tots/es.

 • PROJECTE DE SOCIALITZACIÓ. Com a escola verda proposem als pares que no comprin llibres nous cada curs sinó que s'acullin al projecte de socialització dels llibres de text i altre material. A finals de curs, entre tots, revisem i restaurem els llibres. D'aquesta manera aconseguim reduir la despesa per família a menys de la meitat i reutilitzar la gran majoria dels llibres cada curs.

   

  MENJADOR. L'escola Turó de Guiera va ser pionera a Cerdanyola en decidir quina empresa en ve a fer els dinars. Des de llavors tenim una relació molt estreta amb La Vostra Cuina que ofereix un servei impecable i una qualitat extraordinària. A més l'AMPA està aconseguint detalls importants com que una part dels monitors de menjador parlin exclusivament anglès per tal de complementar els aprenentatges d'aquest idioma de forma lúdica i natural per als infants. Tot sense un cost econòmic afegit.

   

 • EXTRAESCOLARS I CASALS D'ESTIU. L'escola sota la supervisió de l'AMPA ha delegat en una empresa la gestió de les activitats extraescolars per garantir-ne la professionalitat, que tots els monitors estiguin titulats i les activitats assegurades. Tenim un dels catàlegs d'activitats més extensos i variats a uns preus que permetin accedir-hi a totes les famílies. La nostra comissió de seguiment en supervisa el bon funcionament i proposa noves activitats a proposta de les famílies.

   

 • FORMIGA TREBALLADORA. Fem jornades de treball amb l'ajuda de mares, pares i infants per millorar l'entorn de l'escola, més enllà del que li correspon a l'administració. Ens coneixem millor, ens ho passem bé i nens i nenes es senten seva una escola que no és de ningú més. Per no parlar que aconseguim projectes com recuperar les grades, que semblaven impossibles.

   

 • ESCOLA VERDA. Som escola verda i com a tal l'AFI ofereix una gran varietat de recursos i serveis. Tenim gots reutilitzables per a festes i celebracions. Regalem un envoltori per a entrepans "Bock&Roll" a tots els nous alumnes i mestres per evitar el paper d'alumini als esmorzars. Hem llançat i col·laborem amb el projecte de l'Hort. Mantenim el projecte de comunicació amb les famílies sense paper via correu electrònic. Participem a la recollida d'olis domèstics usats.

   

 •  

 • ADAPTACIÓ P-3. Posem monitors titulats per a les classes de P-3 durant les primeres setmanes del curs per facilitar l'adaptació dels alumnes.

   

 • PARTICIPACIÓ A LA PAC. Formem part de la Plataforma d'AMPAS de Cerdanyola per millorar la qualitat de l'ensenyament.

   

 • CANGURATGE DE REUNIONS. Facilitem canguratge durant totes les activitats i reunions destinades a mares i pares per ajudar a conciliar la vida familiar.

   

 • COMISSIÓ DE FESTES. Organitzem i/o participem en la organització de festes com la Castanyada, Carnestoles, Sant Jordi, o final de Curs.

   

 • BOTIGA. Oferim productes útils per al dia a dia escolar com xandalls, material esportiu i altres a preus de cost per a la comunitat educativa.

   

 • CONSELL ESCOLAR. Aportem un representant al Consell Escolar per fer sentir i decidir d'acord amb l'opinió de mares i pares. En temes rellevants com la jornada intensiva s'ha fet enquestes per saber l'opinió de forma quantitativa.

   

 • FORMACIÓ FAMÍLIES. Es fan cursos i xerrades de temes que demanen les famílies com ara cuina o internet.

Tota aquesta tasca la fem desinteressadament un equip important de mares i pares. El fet de poder comptar amb molts voluntaris permet que no siguin uns pocs els que han de carregar amb tota la feina. Les reunions de la Junta es comuniquen per correu electrònic i són obertes a totes les mares i pares. Les actes també són públiques i s'envien per correu electrònic pel que si no podeu participar activament podeu estar al corrent de l'activitat de l'AFI.

Comptem amb tots/es vosaltres.

Benvolguts/des socis/es de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Turó de Guiera:

 

Us convoquem el proper divendres 4 de Novembre a les 17h. a

l’Assemblea General ordinària.

 

 

Ordre del dia:

 

De 16’30 a 17h. Berenar popular al porxo de l’escola (portem pastissos, galetes

cassolanes, coques…) La beguda anirà a càrrec de l’Ampa.

 

A les 17h. s’inicia l’assemblea a la Sala de Música

 

1.     Aprovació de l' acta de la darrera assemblea general. (adjunta a aquest correu)

 

2.     Breu presentació i aprovació de la memòria del curs 2015/16.

 

3.     Presentació dels projectes pel curs 2016-17.

4.     Presentació i aprovació de l'estat de comptes. Aprovació pressupost 2016/17.

 

5.*     Presentació de candidatures i votació dels càrrecs de la Junta pel curs 2016/17.

 

6.     Torn obert de paraula. L’Ampa Turó de Guiera avui: reptes i preocupacions.

 

 

*Pel que fa a aquest punt podeu presentar les vostres candidatures

 per formar part de la nova junta, omplint la butlleta d'inscripció que trobareu a

consergeria o al despatx de l'ampa i entregant-la abans del 28 d'octubre o també omplint

aquest formulari:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfrQVJMBb1qzQSJqzqoUhEPwu_nPvDeThYHcUknmKn8MtDuQQ/viewform?c=0&w=1

 

AMPA TURÓ DE GUIERA

  

 

 

CANGURATGE: Com sempre l'AMPA ofereix servei de canguratge a 1€ sempre i quan aviseu amb 24h d' antelació en aquest cas serà com a màxim el dijous 3 de novembre.

InicioAnterior12345SiguienteFinal
Página 5 de 5