Familia Gallo Rhodius

Familia Gallo Rhodius

Notice: Undefined property: JObject::$description in /web/htdocs/www.ampaturodeguiera.org/home/components/com_k2/templates/default/user.php on line 59

GENER

 

sense gluten 

sense lactosa ni plv

sense ou

sopar 

 

DESEMBRE

 

sense gluten 

sense lactosa ni plv

sense ou

sopar 

 

  

NOVEMBRE

 

sense gluten 

sense lactosa ni plv

sopar 

 

com fer aquestes banyes

 

 

descarregar plantilla

descarregar instructiu

i amb calor li donem la curvatura

La Comissió de Festes us ofereix tallers gratuïts els

dilluns i dimecres de 16:30 a 18 h, per guiar les famílies a elaborar les seves disfresses. Els tallers s'iniciaran el proper dilluns 23 de gener a la sala ubicada al ampa.

Què farem en els tallers?

Guiarem amb els materials.

Us ajudarem amb les vostres idees.

Donarem suport a l'hora de l'elaboració de les disfresses.

Resoldrem dubtes.

Malgrat que la temàtica és molt diferent i podrem diversificar en diversos colors la disfressa (verds, taronges, daurats, grisos, negres, liles, roses, blancs ...) i crear diferents complements tant al capdavant com la resta de vestimenta. Si que haurem de seguir una sèrie de pautes perquè siguem una bona comparsa dins el món de la fantasia:

El bàsic que portem sota la disfressa ha de ser tot d'un mateix color (pantalons i samarreta).

Adults i alumnes més grans és important destacar amb tocats, ales, banyes o qualsevol cosa relacionada amb la temàtica. La base de la temàtica d'Éssers Fantàstics és el maquillatge, tant en adults com nens; colors que destaquin molt, colors vius, purpurines, brillantors, ombres, molt de color i MOLTA FANTASIA.

Els més petits és important que portin poc pes tant al capdavant com a disfressa (banyes o tocats goma eva), és una estona caminant i contra més lleugers millor.

TOTA COMPARSA PRECISA DE BONA MÚSICA I BALL

La Comissió de Festes us espera a tots els dies 11-12-18-19 de febrer, per assajar la coreografia, apta per a totes les edats.

Els assajos seran de 10:30 a 12h.

És important l'assistència de tots per saber-nos els passos bàsics i anar tots a una.

Benvolgudes famílies,


des de la Comissió de Festes us convidem a participar a la propera reunió informativa de Carnestoltes 2017, que serà el pròxim divendres 20 de Gener a las 17 hores a la sala de música. Hi haurà servei de canguratge, seria bo apuntar-vos amb antel.lació.


ATENTAMENT

 


Comissió de Festesde l'Ampa Turó de Guir

InicioAnterior123456SiguienteFinal
Página 1 de 6