Casal d'Estiu

CASAL D'ESTIU AFA TURÓ DE GUIERA 2022

 

Benvolgudes famílies, a continuació us presentem el nostre projecte

de casal d’estiu 2022, “Encirca't al Turó”

Al casal d’Encirca’t al Turó de Guiera , podràs aprendre les diferents tècniques de circ; EQUILIBRIS, MALABARS, AERIS I ACROBÀCIA a més de treballar l'expressió i el moviment corporal, la coordinació, el treball en equip i la posada en escena d'un número de circ amb els teus companys i companyes!. Tindrem la col·laboració especial de l’escola de circ de Cerdanyola del Vallès. 

La nostra mascota Pepa ens ajudarà a conèixer l’apassionant món del circ, a més de continuar fent molt d’esport i manualitats.

Volem crear grups estables de convivència durant l’estada del casal i que puguin fer les diferents activitats extraescolars que es fan durant tot el curs, volei, judo, futbol, bàsquet, balls, etc. Els nostres monitors de lleure i esport seran els mateixos que fan activitats extraescolars. A més de les activitats de lleure i esport que ja fem durant el curs farem els taller especials de circ amb la col·laboració especial de l’escola de circ de Cerdanyola. També farem activitats especials a l’escola com parkour per promocionar noves extraescolars.

Del 17 de maig fins el 10 de juny farem les inscripcions via formulari online

 

El 8/06/2022 a les 18:30 farem la reunió via MEET per presentar l’equip de monitors i parlar de la programació del casal.

REUNIÓ INFORMATIVA CASAL D’ESTIU

Para unirte a la reunión en Google Meet, haz clic en este enlace: 

https://meet.google.com/fek-sgec-huw

 

 O bien abre Meet e introduce este código: fek-sgec-huw

 

Preus

Dosier

Programació mensual

INSCRIPCIONS Encirca’t al turo

 

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR!!!

Si teniu qualsevol dubte si us plau podeu enviar un correu a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o trucar al telèfon 650862143.

 

DAYANIS GUERRA CARBALLOSO

650 862 143

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.