Casal d'Estiu

CASAL D'ESTIU AFA TURÓ DE GUIERA 2023

 

Benvolgudes famílies, a continuació us presentem el nostre projecte de casal d’estiu 2023, “Un Turó de cine”

 

 

Cada setmana gaudirem d’un o varis gèneres cinematogràfics amb activitats esportives, tallers i manualitats, sortides, piscina, nit de casal, parkour, padel i molta gresca. El projecte i planning mensual hi serà a la pàgina web de l’AFI Turó de Guiera. Aquest any com a novetat tenim una nova APP que serà la mateixa per les extraescolars, per tant un cop enregistrats como a famílies us podreu inscriure a les extraescolars i als casals. Obrim inscripcions a partir de l’1 de maig fins el 10 de juny, però ja podeu fer les inscripcions si teniu clar el que voleu fer. El dia 7 de juny farem una reunió online per resoldre dubtes, l’enllaç hi serà a la pàgina web de l’AFI Turó de Guiera.

Del 2 de maig fins el 9 de juny farem les inscripcions via formulari online

El 7/06/2022 a les 18:30 farem la reunió via MEET per presentar l’equip de monitors i parlar de la programació del casal.

REUNIÓ INFORMATIVA CASAL D’ESTIU

Para unirte a la reunión en Google Meet, haz clic en este enlace:

http://meet.google.com/vxy-zcow-qip

 O bien abre Meet e introduce este código: vxy-zcow-qip 

Dossier

Programació mensual

Inscripcions

https://dae.emotium.cat/

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR!!!

Si teniu qualsevol dubte si us plau podeu enviar un correu a  Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.  o trucar al telèfon 650862143.