El Tu necessari

Jueves, 27 Octubre 2016 11:21

que fem

l'AFI gestiona els següents serveis i recursos que oferim a totes les famílies tant si paguen la quota com si no ja que creiem senzillament que aquesta tasca ajuda a fer una escola millor per a tots/es.

 • PROJECTE DE SOCIALITZACIÓ. Com a escola verda proposem als pares que no comprin llibres nous cada curs sinó que s'acullin al projecte de socialització dels llibres de text i altre material. A finals de curs, entre tots, revisem i restaurem els llibres. D'aquesta manera aconseguim reduir la despesa per família a menys de la meitat i reutilitzar la gran majoria dels llibres cada curs.

   

  MENJADOR. L'escola Turó de Guiera va ser pionera a Cerdanyola en decidir quina empresa en ve a fer els dinars. Des de llavors tenim una relació molt estreta amb La Vostra Cuina que ofereix un servei impecable i una qualitat extraordinària. A més l'AMPA està aconseguint detalls importants com que una part dels monitors de menjador parlin exclusivament anglès per tal de complementar els aprenentatges d'aquest idioma de forma lúdica i natural per als infants. Tot sense un cost econòmic afegit.

   

 • EXTRAESCOLARS I CASALS D'ESTIU. L'escola sota la supervisió de l'AMPA ha delegat en una empresa la gestió de les activitats extraescolars per garantir-ne la professionalitat, que tots els monitors estiguin titulats i les activitats assegurades. Tenim un dels catàlegs d'activitats més extensos i variats a uns preus que permetin accedir-hi a totes les famílies. La nostra comissió de seguiment en supervisa el bon funcionament i proposa noves activitats a proposta de les famílies.

   

 • FORMIGA TREBALLADORA. Fem jornades de treball amb l'ajuda de mares, pares i infants per millorar l'entorn de l'escola, més enllà del que li correspon a l'administració. Ens coneixem millor, ens ho passem bé i nens i nenes es senten seva una escola que no és de ningú més. Per no parlar que aconseguim projectes com recuperar les grades, que semblaven impossibles.

   

 • ESCOLA VERDA. Som escola verda i com a tal l'AFI ofereix una gran varietat de recursos i serveis. Tenim gots reutilitzables per a festes i celebracions. Regalem un envoltori per a entrepans "Bock&Roll" a tots els nous alumnes i mestres per evitar el paper d'alumini als esmorzars. Hem llançat i col·laborem amb el projecte de l'Hort. Mantenim el projecte de comunicació amb les famílies sense paper via correu electrònic. Participem a la recollida d'olis domèstics usats.

   

 •  

 • ADAPTACIÓ P-3. Posem monitors titulats per a les classes de P-3 durant les primeres setmanes del curs per facilitar l'adaptació dels alumnes.

   

 • PARTICIPACIÓ A LA PAC. Formem part de la Plataforma d'AMPAS de Cerdanyola per millorar la qualitat de l'ensenyament.

   

 • CANGURATGE DE REUNIONS. Facilitem canguratge durant totes les activitats i reunions destinades a mares i pares per ajudar a conciliar la vida familiar.

   

 • COMISSIÓ DE FESTES. Organitzem i/o participem en la organització de festes com la Castanyada, Carnestoles, Sant Jordi, o final de Curs.

   

 • BOTIGA. Oferim productes útils per al dia a dia escolar com xandalls, material esportiu i altres a preus de cost per a la comunitat educativa.

   

 • CONSELL ESCOLAR. Aportem un representant al Consell Escolar per fer sentir i decidir d'acord amb l'opinió de mares i pares. En temes rellevants com la jornada intensiva s'ha fet enquestes per saber l'opinió de forma quantitativa.

   

 • FORMACIÓ FAMÍLIES. Es fan cursos i xerrades de temes que demanen les famílies com ara cuina o internet.

Tota aquesta tasca la fem desinteressadament un equip important de mares i pares. El fet de poder comptar amb molts voluntaris permet que no siguin uns pocs els que han de carregar amb tota la feina. Les reunions de la Junta es comuniquen per correu electrònic i són obertes a totes les mares i pares. Les actes també són públiques i s'envien per correu electrònic pel que si no podeu participar activament podeu estar al corrent de l'activitat de l'AFI.

Comptem amb tots/es vosaltres.

Domingo, 06 Mayo 2012 23:05

Festa Final de Curs

Benvolguts/des,

De cara a la festa de final de curs, l'AMPA està preparant una gimkana ambientada en el mon del circ. La Mireia i l'Albert han fet una proposta però necessitaríem entre 8 i 16 voluntaris per acabar de preparar-la i per fer els diferents controls. Si hi esteu interessats farem una reunió el proper dijous 10 de maig a les 18:00h al local de l'AMPA (entrada per la plaça de la Salut). Animeu-vos que ens ho passarem molt bé preparant-la, fent-la i jugant el dia de la festa.

Fins dijous!

Preguem confirmació. Gràcies!!!

Jueves, 19 Abril 2012 21:41

Voluntaris Sant Jordi

 

Hola!!!!

 

Ja tenim aquí Sant Jordi i com ja us varem dir l’altre dia, hi ha vàries activitats proposades.

 

Per tal de dur-les a terme, es imprescindible EL TÚ NECESSARI!!,  així que si us sembla, us fem cinc cèntims del que necessitem i vosaltres mateixos us apunteu a l’activitat que desitgeu.

 

VENDA DE ROSES: 2 persones per cada franja horària de venda, que seran a les entrades i sortides de l’escola (de 8 a 9’15, de 12’15 a 12’45, de 14’45 a 15’15 i de 16’15 a 16’45) així doncs tenim que necessitem o bé 8 persones o bé dues que puguin a totes les hores.

 

INTERCANVI DE LLIBRES: 6 persones de 9 a 12’30 per muntar i desmuntar la paradeta i recollir i tornar els llibres a les classes.

 

Vinga! activa EL TÚ NECESSARI i apunta’t a una de les les activitats i hores proposades!!!!

 

Per tal de fer-ho, heu d’enviar un mail a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. abans de dissabte ( respondrem via mail però si pot ser poseu-hi un telèfon de contacte).

 

Un cop rebem tots els mails, ordenarem per ordre d’arribada els voluntaris  i us notificarem si sou dels primers o si be ja tenim coberta la franja horària proposada. Vinga, contesteu ràpid i no us quedeu amb les ganes!!!!

 

FELIÇ DIADA DE SANT JORDI!!!!!!

 

Recordeu que tota aquesta informació la trobareu al nostre web www.ampaturodeguiera.org