Portada

Domingo, 12 Febrero 2012 21:56

Ja hi som altre cop!!!!!

Bona nit!!!!!

 

El passat dia 1, just desprès d’enviar el missatge on comunicàvem la decisió d’ajuntar els DVD de Nadal i Carnestoltes, per raons que encara a data d’avui desconeixem, ell lloc web on fèiem el hosting de la pàgina web de l’AMPA, va petar(si em permeteu l’expressió).

Aquest fet va provocar que tota, tota, tota la feina feta pels membres de la comissió de comunicació, desaparegués i no tinguéssim opció de recuperar-la.

Hem de reconèixer que la noticia ens va caure com una gerra d’aigua freda però fent una mini reunió de crisis,i tenint en compte que més de la meitat de les famílies de l’escola creuen en aquest projecte, varem començar a fer  gestions immediatament i………..AQUI HI SOM ALTRE COP!

Han sigut moltes hores de feina i de discussió via mail amb els proveïdors de la plana web però gràcies al suport que portaveu mostrant a aquest projecte, arranquem altre cop avui.

El disseny de la web, no està com voldríem però hem centrat els nostres esforços en donar d’alta la web i els usuaris per poder notificar.

Per finalitzar, només donar-vos les gràcies per la vostra comprensió i alhora recordar-vos que heu d’entrar altre cop a la pàgina www.ampaturodeguiera.org, i donar-vos d’alta amb el vostre usuari i contrasenya.

Gràcies i perdoneu les molèsties!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

AMPA TURO DE GUIERA

Martes, 07 Febrero 2012 19:05

ESCRUTINI DEFINITIU

Bon dia!!!!

A partir d’aquesta setmana, considerem, per silenci administratiu, a les famílies que no han respost(ni positiva ni negativament) al projecte de comunicació, com famílies que no volen acollir-se al mateix.

 

Un cop escrutinades, a continuació, us oferim les dades de participació:

 

P3 A       53’85%                 P3  B      57’70%                                 PARTICIPACIÓ AL CICLE INFANTIL

P4 A       57’70%                 P4  B      65’38%                                                54’55%

P5  A      52%                       P5  B      40%

 

1R  A      53’85%                 1R  B      44%                                       PARTICIPACIÓ AL CICLE INICIAL

2N  A     42’31%                 2N  B     60%                                                      50%

 

3R  A      32%                       3R  B      38’46%                                 PARTICIPACIÓ AL CICLE MITJÀ

4T  A      62’5%                   4T  B      45’83%                                                44’44%

 

  A      44%                         B      62’5%                                   PARTICIPACIÓ AL CICLE SUPERIOR

  A      64%                         B      44%                                                      53’54%

 

Així doncs, tenim que s’acull al projecte un 51’1 % d’alumnes de l’escola. Es per això, tenint en compte l’ importància d’un projecte com aquest per una escola com la nostra, una ESCOLA VERDA, que us volem agrair la vostra col·laboració.

 

 

ESCOLA TURÓ DE GUIERA                                          AMPA TURÓ DE GUIERA

Martes, 07 Febrero 2012 19:04

DVD NADAL

HOLA!!!

 

Ja tenim el vídeo de Nadal i hem pensat, des de l’AMPA, que, per tal de reduir costos, hauríem d’ajuntar-lo amb el de carnestoltes.

Així doncs, esperarem a gravar l’activitat del Carnestoltes d’enguany que es celebrarà el proper 17 de febrer i calculem que la primera setmana de març ja tindrem els DVD disponibles al local de l’AMPA.

 El cost del mateix està per concretar però oscil·larà entre els 2 i els 3 €.

Per cert, voleu una primícia?????? Ja sabem el tema del Carnestoltes d’aquest any, L’ALQUÍMIA així que ja podeu anar pensant la vostra disfressa!!!

 

AMPA TURO DE GUIERA

PROJECTE DE COMUNICACIO ESCOLA TURO DE GUIERA

Com ja sabeu, la nostra escola, està compromesa amb l’ecologia mitjançant el projecte ESCOLA VERDA.

Es per això, que volem donar un pas mes en aquesta línia i per fer-ho es molt important la vostra ajuda.

El projecte que volem dur a terme, l’hem batejat amb el nom de PROJECTE DE COMUNICACIO, i a més de la seva part ecològica, hem volgut reforçar l’ús de les noves tecnologies per part dels PARES, l’ESCOLA I l’AMPA.

Creiem que comença a no tenir lògica que, en els temps que corren, des de l’escola, s’intenta fomentar l’ús dels ordinadors; al mon laboral, es molt important l’ús d’aplicacions informàtiques; i nosaltres utilitzem com a mitjà de comunicació paperets o circulars.

El projecte es molt senzill i sols heu de decidir si voleu afegir-vos o no tornant aquest paper degudament complementat a l’escola abans del 22 de desembre.

Si us afegiu, esteu demanant que no voleu rebre mes circulars en format paper i que a partir d’ara ho voleu fer en format electrònic.

Si teniu cap dubte dels beneficis o perjudicis que us pot suposar, podeu consultar-nos als membres de l’AMPA o bé als delegats de la vostra classe i us els aclarirem de molt bon grat.

ARA HA ARRIBAT EL MOMENT!!!!! Quan tornem de les vacances nadalenques, el posarem en marxa i volem que no hi hagi marxa enrere així que es molt important que ens hi acollim un gran nombre de famílies.

.......................................................................................................................................................

 

LA FAMILIA................................................................................................................................... AMB ALUMNE/S AL/S CURS/OS..............................................................................................

            NO VOL ACOLLIR-SE DE MOMENT AL PROJECTE DE COMUNICACIÓ. 

            VOL ACOLLIR-SE AL PROJECTE DE COMUNICACIO I VOL REBRE LES NOTIFICACIONS A PARTIR D’ARA AL COMPTE DE CORREU....................................................................................

 

ESCOLA TURO DE GUIERA

AMPA TURO DE GUIERA                                             CEIP TURO DE GUIERA

 

 

InicioAnterior1234SiguienteFinal
Página 4 de 4