Lunes, 27 Febrero 2012 14:02

CANVI UBICACIO RECOLLIDA EXTRAESCOLARS Destacado

Escrito por  AMPA
Valora este artículo
(0 votos)

Bona tarda,

Us informem que a partir d’avui, la recollida dels nens i nenes de les extraescolars, es farà per la porta de la Plaça de la Salut i no per la de l’AMPA. La distancia d’una a l’altre no es de mes de 15m però la seguretat que ofereix la antiga, posa en perill la seguretat tant de pares com de nens.

Hem arribat a aquesta decisió, per varis motius (queixes veïnals, actitud irresponsable d’algunes famílies, velocitat inadequada d’alguns cotxes, ets) i considerem, juntament amb Guàrdia Urbana, que de moment, aquesta es la mesura urgent que hem de prendre.

Tanmateix, s’han previst una sèrie d’actuacions a la via que permetran blindar més encara la seguretat de la zona (senyalització de zona escolar, pintada de passos de vianants, construcció  d’una illeta a la porta de la plaça de la Salut i comunicar-la amb els passos de vianants, etc.).

Esperant que aquests canvis, siguin acceptats per tots vosaltres tenint en compte el perill que corríem i la conseqüent responsabilitat que implicava, aprofitem l’ avinentesa per convidar-vos a que ens notifiqueu qualsevol millora que cregueu que pugui beneficiar a la nostra comunitat educativa.

AMPA TURÒ DE GUIERA

Leer 19634 veces
Inicia sesión para enviar comentarios