Domingo, 12 Febrero 2012 21:56

Ja hi som altre cop!!!!! Destacado

Escrito por 
Valora este artículo
(0 votos)

Bona nit!!!!!

 

El passat dia 1, just desprès d’enviar el missatge on comunicàvem la decisió d’ajuntar els DVD de Nadal i Carnestoltes, per raons que encara a data d’avui desconeixem, ell lloc web on fèiem el hosting de la pàgina web de l’AMPA, va petar(si em permeteu l’expressió).

Aquest fet va provocar que tota, tota, tota la feina feta pels membres de la comissió de comunicació, desaparegués i no tinguéssim opció de recuperar-la.

Hem de reconèixer que la noticia ens va caure com una gerra d’aigua freda però fent una mini reunió de crisis,i tenint en compte que més de la meitat de les famílies de l’escola creuen en aquest projecte, varem començar a fer  gestions immediatament i………..AQUI HI SOM ALTRE COP!

Han sigut moltes hores de feina i de discussió via mail amb els proveïdors de la plana web però gràcies al suport que portaveu mostrant a aquest projecte, arranquem altre cop avui.

El disseny de la web, no està com voldríem però hem centrat els nostres esforços en donar d’alta la web i els usuaris per poder notificar.

Per finalitzar, només donar-vos les gràcies per la vostra comprensió i alhora recordar-vos que heu d’entrar altre cop a la pàgina www.ampaturodeguiera.org, i donar-vos d’alta amb el vostre usuari i contrasenya.

Gràcies i perdoneu les molèsties!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

AMPA TURO DE GUIERA

Leer 22345 veces Modificado por última vez en Domingo, 12 Febrero 2012 21:56
Inicia sesión para enviar comentarios