Martes, 07 Febrero 2012 19:00

PROJECTE DE COMUNICACIO ESCOLA TURO DE GUIERA Destacado

Escrito por 
Valora este artículo
(0 votos)

PROJECTE DE COMUNICACIO ESCOLA TURO DE GUIERA

Com ja sabeu, la nostra escola, està compromesa amb l’ecologia mitjançant el projecte ESCOLA VERDA.

Es per això, que volem donar un pas mes en aquesta línia i per fer-ho es molt important la vostra ajuda.

El projecte que volem dur a terme, l’hem batejat amb el nom de PROJECTE DE COMUNICACIO, i a més de la seva part ecològica, hem volgut reforçar l’ús de les noves tecnologies per part dels PARES, l’ESCOLA I l’AMPA.

Creiem que comença a no tenir lògica que, en els temps que corren, des de l’escola, s’intenta fomentar l’ús dels ordinadors; al mon laboral, es molt important l’ús d’aplicacions informàtiques; i nosaltres utilitzem com a mitjà de comunicació paperets o circulars.

El projecte es molt senzill i sols heu de decidir si voleu afegir-vos o no tornant aquest paper degudament complementat a l’escola abans del 22 de desembre.

Si us afegiu, esteu demanant que no voleu rebre mes circulars en format paper i que a partir d’ara ho voleu fer en format electrònic.

Si teniu cap dubte dels beneficis o perjudicis que us pot suposar, podeu consultar-nos als membres de l’AMPA o bé als delegats de la vostra classe i us els aclarirem de molt bon grat.

ARA HA ARRIBAT EL MOMENT!!!!! Quan tornem de les vacances nadalenques, el posarem en marxa i volem que no hi hagi marxa enrere així que es molt important que ens hi acollim un gran nombre de famílies.

.......................................................................................................................................................

 

LA FAMILIA................................................................................................................................... AMB ALUMNE/S AL/S CURS/OS..............................................................................................

            NO VOL ACOLLIR-SE DE MOMENT AL PROJECTE DE COMUNICACIÓ. 

            VOL ACOLLIR-SE AL PROJECTE DE COMUNICACIO I VOL REBRE LES NOTIFICACIONS A PARTIR D’ARA AL COMPTE DE CORREU....................................................................................

 

ESCOLA TURO DE GUIERA

AMPA TURO DE GUIERA                                             CEIP TURO DE GUIERA

 

 

Leer 21149 veces Modificado por última vez en Domingo, 12 Febrero 2012 21:57
Inicia sesión para enviar comentarios