Martes, 06 Diciembre 2016 19:37

Carnestoltes 2017

Escrito por 
Valora este artículo
(1 Votar)

Com heu vist , els caretlls de   Carnaval 2017 ja están penjats al col.legi, facebook, mail , grups de whatssap...

Aquest event tindrà lloc dissabte 25 de Febrer, formant part de la rua del poble.

El tema que es proposa és:  Éssers Fantàstics.

La idea és que ompliu l'enllaç que veureu a continuació amb 3 preguntes, per saber el nombre de persones que participaran..., així la Comissió de Festes podrà organitzar tallers fora de l'horari escolar per tal que tothom pugui fer-se la seva disfressa amb l'ajuda d'aquests membres...  https://goo.gl/forms/th9xr6T2gCay98p03

El tema d'Éssers Fantástics té una amplia gama de disfresses que podreu veure i escollir quin us agrada més per a vosaltres i les vostres famílies i fer l'adaptació.

La Comissió de Festes deixarà imatges de diferents idees proposades a l'ampa per tal de que podeu accedir a mirar-les sempre que volgueu i també fer-les arribar a qui no pugui vindre per altres vies de comunicació.

*La Comissió de Festes com totes les comissions són grups oberts i estarem encantats de rebre a més voluntaris, idees, participacions tant fixes com a esporàdiques... 

* Divendres 24 de Febrer de 2017 els nens i nenes participaran a la festa de l'escola com fins ara i  no estarà vinculada a la festa  de Dissabte.

 

Atentament:

Comissió de festes Ampa Turó de Guiera.

Leer 10158 veces Modificado por última vez en Miércoles, 14 Diciembre 2016 16:37
Inicia sesión para enviar comentarios