Jueves, 24 Noviembre 2016 18:29

NORMATIVA CASAL NADAL 2016

Escrito por 
Valora este artículo
(0 votos)

NORMATIVA PER PARES, MARES I TUTORS


- Respectar els horaris d’entrades i sortides: 9:00, 13:00, 14:00 i 17:00.

- Els participants estaran preparats 10 minuts abans de sortir.

- Es recomana que els participants portin roba i calçat còmode.

- Tot el material, roba, motxilles, bosses, etc, ha d’estar marcat amb el nom.

- Els nens/es de P3 a P5 han de portar roba de recanvi i bata (tot marcat).

- Si un nen/a ha d’arribar o sortir abans del casal s’ha d’avisar al director responsable. En el cas que vingui un altre familiar a recollir al nen/a han de portar una autorització signada amb DNI.

- Cada sortida té un full amb la informació necessària, aquest full el tindreu quan formalitzeu la inscripció. Si per causes alienes a l’organització del casal s’hagués de suspendre qualsevol activitat, s’intentaria aplaçar-la dintre de les possibilitats.

- Si el pare, mare o tutor decidís que el seu fill/a no participa en una o cap activitat del casal, els participants s’hauran de quedar a casa en el dia i hora que es realitzi l’activitat.

- No es poden portar ni al casal ni a la sortides: ampolles, objectes tallants, aparells digitals, ni diners.

- Els divendres anirem a la piscina del poliesportiu municipal de guiera caminant. Els nens/es han portar banyador, casquet de bany, xancles, tovallola/barnús i roba de recanvi. Es recomana que els nens/Es portin una bossa de plàstic per banyador i tovallola mullats.

- Els dimecres anem a la pista de gel de Cerdanyola a les instal·lacions de Can Xarau.  . A la motxilla han de portar aigua i esmorzar. Tornem a l’escola per dinar.

 

 

Leer 6646 veces
Inicia sesión para enviar comentarios